Bonaldo

Slot

Stol Slot je dio iznimne kolekcije koju je dizajnirao Giuseppe Vigano. Kolekcija se sastoji od stola, stolića za dnevni boravak i konzolnih stolova, svi pažljivo kreirani da zadovolje estetske i funkcionalne potrebe prostora.

Noge stola sastoje se od metala koje dodaju suvremen i elegantan izgled. Ploča stola ima zaobljene kuteve, pružajući mekoću linija i istovremeno stvarajući dojam profinjenosti. Ona dolazi u raznim materijalima kao što su drvo, keramika, kristal ili mramor, omogućavajući različite kombinacije materijala koje su jedinstvene i mogu se uklopiti u bilo koji prostor i stil.

Kolekcija dizajnirana od strane Giuseppe Vigana donosi dozu elegancije i inovacije u svaki prostor. Njegovo kreativno korištenje materijala i oblika stvara namještaj koji je istovremeno funkcionalan i estetski privlačan. Bez obzira na to trebate li elegantan blagovaonski stol, unikatni stolić za dnevni boravak ili praktičan konzolni stol, ova kolekcija će zadovoljiti vaše potrebe i istaknuti se u prostoriji.